Vinde Utilajul2019-06-25T07:26:37+00:00

Te ajutam sa-ti vinzi utilajul !

Ai un utilaj functional si iti doresti sa il inlocuiesti cu unul mai performant?

Noi te ajutam sa vinzi vechiul utilaj!

Cum poti vinde utilajul?

  1. Trebuie sa incarci utilajul, folosind aplicatia Colosus.
  2. Vei fi contact de către echipa Colosus.
  3. Vom publica utilajul pe platforma Colosus, în acest timp utilajul ramanand in proprietatea ta – poti sa exectuti in continuare lucrari cu el.

De ce sa iti vinzi utilajul prin Colosus?

  1. Tot procesul de vanzare este transferat catre Colosus, nu va trebui sa iti pierzi timpul cu clenti neseriosi sau cu negocieri.
  2. Pretul pentru utialj se negociază prin intermediul platformei, astfel tu confirmi prețul care îți convine.
  3. Vei putea sa vinzi utilajul fara al scoate imediat din uz, poti sa il folosesti pana in momentul in care gasesti client.

Vanzatorul alege metoda de tranzactionare, dar si nivelul pretului, in functie de cat de repede isi doreste sa vanda utilajul. Exista mai multe mijloace de vanzare:

  1. Poti incerca sa vinzi utilajul pe cont propriu prin publicarea anuntului pe site-uri specializate, anunțarea prietenilor, afisarea unui anunt in geamul utilajului sau anunt la ziarele de mica publicitate.
  2. O varianta mai profesionista este sa apelezi la o platforma specializată în utilaje sau la o firma specializata in vanzarea de utilaje second-hand. Această opțiune are avantajul că vei fi consultat de profesionisti in domeniul utilajelor care te vor ajuta sa verificati utilajul, sa evalezi utilajul și să stabilești prețul corect de vânzare.

Pasul 1

Descarcă Aplicația

Pasul 2

Completează Formularul din aplicație

Pasul 3

Așteaptă vânzarea utilajului

 

Site-ul folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența Ok