Oportunitate pentru Instituțiile publice de a genera venit în perioade de criză!

Uniți devenim Colosali

Compania românească ce oferă oportunitatea de a transforma bunuri, echipamente în cash rapid

COLOSUS este o platformă românească specializată în licitații, care oferă cea mai rapidă metodă de vânzare a bunurilor noi sau second hand și transformarea lor direct în cash.

 

Orice primărie, consiliu județean, prefectură, minister, orice unitate administrativă a statului român beneficiază GRATUIT de serviciile COLOSUS, fără să fie nevoite de plata comisioanelor de listare sau de vânzare a utilajelor. Banii încasați
pe echipamentele vândute prin intermediul licitației noastre pot fi folosiți de instituțiile statului pentru finanțarea spitalelor sau a altor mijloace de apărare împotriva COVID-19.

Doar împreună putem învinge această pandemie!

Întreaga planetă trece printr-o perioadă neagră și cu toții suntem vulnerabili în fața unui adversar invizibil: virusul COVID-19.

Trebuie să fim uniți și fiecare dintre noi să ne aducem aportul pentru întărirea comunității.

UTILBEN este o companie care pune accent pe implicare și pe contribuția activă spre binele comun al românilor, așa că Licitația COLOSUS vine în sprijinul instituțiilor statului care luptă împotriva acestui virus patogen.

Care sunt Beneficiile?

1. Cea mai rapidă metodă de vânzare COLOSUS este cea mai rapidă metodă de vânzare a bunurilor noi sau second hand și transformarea lor direct în cash. Toate bunurile de la o licitație vor fi vândute într-o singură zi.

2.Ne ocupăm de întregul proces de vânzare și operațional de la început până la sfârșit.

3.Tehnologia dovedită a platformei de licitații ONLive Licitațiile noastre ONLive folosesc tehnologie cu rezultate dovedite alături de un licitator live sau un expert în domeniul utilajelor pentru a crea entuziasm, interes și sentimentul urgenței în cadrul experienței licitației.

4.Licitații fiind ONLive nu este nevoie ca echipamentele să fie transportate, nu există costuri logistice.

5.Beneficiezi de noul nostru canal de marketing și vânzări unic în Europa.

 

Cum se pot înscrie instituțiile publie?

Procesul de înscriere este foarte simplu:

  • Se completează formularul de mai jos;
  • Un consultant Colosus va reveni în cel mai scurt timp pentru a vă oferi suportul pentru încărcare echipamentului;
  • Se organizează licitația;
  • În termen de 10 zile livrăm banii în contul instituției pe care o reprezentați pentru a putea fi reinvestiți.
  • Toate serviciile de licitație, marketing, vânzare sunt suportate de către noi!

 

Cine este această companie și de ce face asta?

UTILBEN, companie românească, cu sediul în Cluj-Napoca a dezvoltat, în cei 14 ani de experiență în domeniu, un pachet complex de produse și servicii. UTILBEN comercializează utilaje de construcții și agricole noi și second-hand, precum și atașamente și piese.

UTILBEN dispune de o rețea de service la nivel național, oferă utilaje spre închiriere și asigură componenta de finanțare în vederea achiziției. La prima vedere, toate serviciile de care ar putea avea nevoie un antreprenor, constructor sau fermieri. Dar necesitatea este diferită de dorință, așa că UTILBEN și-a pus întrebarea „Cum putem ajuta România în aceste situații?”

Răspunsul este COLOSUS. Mai exact, Licitația COLOSUS. Acest serviciu marca UTILBEN a plecat de la nevoia companiilor de profil de a-și transforma rapid utilajele folosite în bani lichizi. Acest serviciu a fost adaptat pentru instituțiile publice care doresc să convertească rapid echipamentele existente în lichidități necesare pentru investiții.

COLOSUS preia sarcina vânzării de pe umerii posesorilor de utilaje și intervine cu suportul și resursele pe care doar niște profesioniști în domeniu le pot asigura, absolut gratuit.
Instituțiile care vor să își transforme rapid utilajele în bani trebuie doar să acceseze platforma www.colosus.ro și apoi să se bucure de un proces de vânzare fluid și eficient.

Rezultatele COLOSUS vorbesc de la sine. În mai puțin de 2 ani, au fost organizate 5 licitații, la care s-au înscris 600 de persoane și au fost listate peste 120 de utilaje și atașamente. Iar vestea bună este că cel mai mare eveniment COLOSUS
de până acum va avea loc în 14 mai 2020!

 

Ia legătura cu noi și un consultant COLOSUS va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp ca să îți explice oportunitatea  de a genera un venit rapid.

Adresă de Email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Nume Instituție (obligatoriu)

Nume și Prenume (obligatoriu)