Licitațiile Anterioare

Cum a arătat ediția din 14 noiembrie a Licitației Colosus?

În cadrul acestei ediții a licitației Colosus au fost listate 16 utilaje și accesorii cu prețuri de pornire de la 0 euro, pentru care și-au manifestat interesul penteste 200 de persoane care și-au creat cont pe platforma www.colosusauction.com.

Vedetele accestei licitatii au fost 2 miniexcavatoare Sunward aproape noi, cu puțin peste 400 de ore fiecare și un motostivuitor nou marca Attack cu ore Demo, dar și un picon Tecna nou.

Pe parcursul a 1 ora și 26 de minute, clienții care și-au activat contul achitând suma de 500 de lei s-au duelat pentru achiziția unuia sau mai multor utilaje sau accesori dintre cele 16 listate.

Printre cei care au reușit să achiziționeze un utilaj s-a numărat și domnul Dan, care a achiziționat un Miniîncărcător Bobcat.

Licitația Pasionatior de Utilaje – 12 septembrie 2019

organizată în colaborare cu partenerul nostru Utilben, a fost prima de acest fel din Romania și a reușit să strângă la un loc peste 200 de persoane interesate să achiziționeze utilaje la un Super preț sau chiar care au început de la 0. Prima vânzare publică ONLive pentru utilaje, ale căror prețuri au pornit de la zero. Și, pentru că suntem în secolul tehnologiei, participanții au licitat cu ajutorul smartphone-ului personal, în ziua evenimentului. În plus, acest sistem inovator a permis participarea la licitația de utilaje fără ca prezența fizică la eveniment să fie obligatorie. Nu mai puțin de 17 echipamente performante și atașamente (precum miniexcavatoare, cilindrii compactori, tractoare, cupe, etc.) au fost cumpărate la prețuri speciale, în cadrul licitației Pasionaților de Utilaje. Ineditul l-a reprezentat oportunitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica. Alin Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, a susținut o pledoarie pentru implicarea socială și notorietatea care vin la pachet cu această investiție, iar prețul de vânzare al ultimului kilometru din Via Transilvanica a ajuns la 3 mii de euro.

Ruben Marian, FONDATORUL COLOSUS & CEO UTILBEN, deschide Licitația COLOSUS și face o expunere de motive pentru care o vânzare publică de utilaje este rețeta succesului.

Primul atașament câștigat în cadrul Licitației COLOSUS a fost o cupă de excavare nouă, care s-a vândut cu doar 300 de euro.

Mini-excavatorul Sunward SWE 20B s-a câștigat la Licitația COLOSUS cu suma de 20 de mii de euro.

Ultimul kilometru din Via Transilvanica s-a vândut cu 3 mii de euro. A fost itemul care a închis Licitația COLOSUS.