De ce să cumperi de la Colosus

 

  1. Licitația Colosus este o licitație de utilaje online, care poate fi accesată de pe orice calculator, telefon sau tabletă. Fiind online nu trebui să cheltui 2.000 ron și 2 zile cu drumul până la licitații, sau să vezi utilajul de care ai nevoie.
  2. Inspecțiile tehnice detaliate, făcută fiecărui utilaj de pe platformă, conțin peste 30 de puncte verificate și fotografiate, astfel raportul calitate preț rămâne la evaluarea ta.
  3. Inspecțiile video de pe platforma Colosus însoțesc utilajele, conținând 10 puncte majore ale utilajului pe care trebuie să le vezi și să le auzi funcționând, astfel ești sigur că vei primi utilajul văzut pe internet.
  4. Prețurile utilajelor pornesc de la 30% din prețul de piață, astfel plătești doar cât ești dispus pentru acel utilaj, fiind sigur că prețurile acestuia nu vor urca imediat cu 20.000 euro.
  5. Garanție de funcționare prin care ne vom asigură că în cazul unor viitoare defecțiuni nu va fi nevoie să investești suplimentar, pierzând astfel bani.
  6. Asigurarea fiecărui utilaj vine pentru a-ți asigura investiția, astfel orice avarii, răsturnări, greșeli de operare, furt sau daune aduse de calamități nu îți vor afecta rentabilitate.
  7. Diversitatea utilajelor prezente pe platformă îți oferă timpul pe care trebuie să îl petreci în business și nu căutând utilaje pe tot internetul, la Colosus fiind peste 100 de utilaje din 5 industrii.
  8. Exclusivitatea ofertelor îți oferă siguranța celui mai bun “deal” fiind sigur că acel utilaj nu există în altă parte la același preț sau mai mic.
  9. Serviciile opționale sunt gândite pentru a nu te implica pe tine în ridicarea și transportul utilajului, astfel păstrând cele 2 zile necesare pentru asigurarea transportului pentru tine.

 

Înscrie-te acum gratuit pe platforma Colosus pentru a vedea prețurile de pornire a tuturor utilajelor prezente la licitatie

[ultimatemember form_id=”1447″]