Asociația 11Even și Colosus, prima platformă românească de licitații utilaje au parafat o colaborare în cadrul căreia vor dona măști FFP2 Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, Secția Adulți 1, din Cluj-Napoca.
Colosus organizează o serie de licitații prin platforma online colosus.ro, în cursul lunii iunie-iulie, prin care scoate la vânzare utilaje de construcții și de agricultură. O parte din comisionul de licitație, 10% va fi pusă la dispoziția Asociației pentru a facilita activitatea sa caritabilă. Tot în cadrul acestor licitații online participanții au posibilitatea să doneze individual pentru a sprijini activitatea caritabilă a Asociației.

Asociația 11even a fost înființată în primăvara anului 2012, și de atunci se implica în proiecte de educație, sport și dezvoltare personală, derulate în mai multe orașe din România. Pe parcursul celor 8 ani de activitate, asociația 11even a lansat o serie de programe cu impact național, printre care programul Bucurie în Mișcare, 11even Experiences, Creatori de viitor. Peste 500 de liceeni fac parte azi din comunitatea asociației, alături de care lansează și susține proiecte din țară și străinătate.

“Dorim să donăm 10% din comisionul nostru pentru a sprijini activitatea caritabilă a Asociației 11even. În cadrul fiecărei licitații am creat o pagină, în cadrul licitației, unde poți dona și tu. Sumele strânse în urma licitațiilor săptămânale vor fi transferate în contul Asociației în întregime. ” – Ruben Marian, fondatorul casei de licitații Colosus.

“Ne-a bucurat foarte mult invitația echipei Colosus de a susține împreună secția de adulți a Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Vom reuși astfel, împreună cu toți cei care vor alege să doneze pentru această cauză, să ne aducem contribuția pentru sprijinirea activității cadrelor medicale și a voluntarilor care-i îngrijesc pe bolnavii aflați în acest spital” – Ovidiu Neamțu, Președinte Asociația 11even.

DONEZ 50 RON
DONEZ 100 RON
DONEZ 200 RON
DONEZ 500 RON