DESPRE COLOSUS

CUM TE PUTEM AJUTA?

LICITAȚIA COLOSUS este cea mai eficientă metodă de a vinde și de achiziționa utilaje, camioane și accesorii second hand.

Am creat o  LICITAȚIE ONLive specializată în vânzarea de utilaje second hand prin care utilajele să se vândă de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin orice site de anunțuri. Venim cu un concept unic în Europa, Licitația ONLive care  combină avantajele și beneficiile licitației online cu cea live.

Procesul de vânzare on-line este completat de interacțiunea reală cu oameni,  proprietari de utilaje, vânzători, cumpărători, licitatori

COLOSUS oferă și cea mai tare experiență de licitații LIVE cu adrenalină și amuzament oferită de un licitator live cu experiență prezent la fiecare licitație.

Investim în digitalizarea și automatizarea industriei de utilaje, dar vrem să păstrăm și interacțiunea umană și experiență licitațiilor live. Prin platforma de licitații COLOSUS promovăm utilajele la nivel EUROPEAN. Utilajele încărcate pe platforma COLOSUS sunt promovate către 10.000 de potențiali beneficiari la nivel European.  

COLOSUS creează o comunitate care împărtășește aceleași valori când vine vorba de afaceri. Este un model de business care confirmă că indiferent cât de bine îți planifici și setezi obiectivele, procesele, instrumentele, echipele nu poți  performa pe termen lung fără un set de valori bazate pe încredere, respect, integritate, caracter și transparenta.

colosus.ro

CE FACE COLOSUS MAI UȘOR PENTRU TINE?

COLOSUS ajută companiile din să își transforme cel mai rapid stocurile în cash și clienții să-și achiziționeze utilaje la prețuri foarte atractive. LICITAȚIA COLOSUS este cea mai eficientă și rapidă metodă de a vinde utilaje second hand. Toate utilajele înscrise la o licitație se vor vinde într-o singură zi.

colosus verificat
UTILAJE SIGURE!

Toate utilajele care au ștampila Colosus sunt inspectate de către experții noștri.

colosus pret
FĂRĂ PREȚ MINIM DE REZERVARE!

Licitezi cu prețuri de pornire inclusiv de la 0 € și achiziționezi la cel mai bun preț din piață.

colosus garantie
UTILAJE ASIGURATE!

Utilaje asigurate pentru vicii ascunse și incidente neprevăzute.

colosus usor de folosit
SIMPLU ȘI CONFORTABIL

La un click distanță poți achiziționa online pe platforma de licitații COLOSUS.

cum functioneaza licitatia colosus
cum functioneaza colosus
PENTRU CUMPĂRĂTORI

Că și cumpărător este mult mai simplu și mai eficient să faci o achiziție printr-o licitație online decât să intri într-un proces nesigur și neclar de negociere cu un furnizor necunoscut. De ce ai vrea să achiziționezi utilaje second hand fără inspecție tehnică, raport de service, garanție, asigurare de vicii ascunse. Beneficiezi de siguranță, expertiză, garanția și corectitudinea pe care o prezintă platforma COLOSUS.

VEZI TOATE BENEFICIILE
PENTRU VÂNZĂTORI

COLOSUS oferă servicii profesioniste care îi ajută să-și valorifice rapid și eficient utilajele. Ne adresăm unei baze mari de date cu clienți interesați din toată Europa. Cunoaștem interesul specific în anumite categorii și potențialul real de achiziție, al fiecărui cumpărător.

VEZI TOATE BENEFICIILE
VEZI BENEFICIILE CUMPĂRĂTORILOR
VEZI BENEFICIILE VÂNZĂTORILOR

CINE SUNTEM?

EXPERIENȚA NOSTRĂ PUSĂ ÎN FOLOSUL VOSTRU

Suntem un grup internațional de experți și profesioniști multă experiență în industria utilajelor și camioanelor. Avem experiență de peste 13 ani în comerțul cu utilaje grele la nivel mondial. Credem în afaceri făcute cu integritate, caracter, responsabilitate, excelență și contribuție la societatea în care trăim. 

Înțelegem provocările și problemele pe care le au dealerii, antreprenorii, construcții și fermierii care lucrează cu utilaje  deoarece și noi ne confruntăm cu aceleași provocări în fiecare zi.

Am creat licitația ONLive COLOSUS specializată în vânzarea de utilaje second hand deoarece am văzut o nevoie neacoperită în piață și lipsa unor servicii profesioniste în domeniul licitațiilor. 

Colaborăm cu o echipă internațională de experți din România, Olanda și SUA cu multă experiență în domeniul licitațiilor și al utilajelor. Preferăm să lucrăm cu oameni profesioniști în domeniul licitațiilor deoarece nu mai vrem să repetăm greșelile lor și vrem să ne asigurăm că dezvoltăm cea mai bună platforma de licitații din Europa.

Ruben Marian

Fondator COLOSUS – are o mare experiență în domeniul comerțului cu utilaje. A fondat și compania UTILBEN în 2006 și a devenit principalul importator de utilaje grele second hand din ROMÂNIA. Cunoaște provocările vânzătorilor și cumpărătorilor de utilaje și vrea să transforme industria utilajelor în Europa.

Ștefan Vaju

CEO COLOSUS – cu un trecut profesional construit în domenii ca Agri-Business, Automotive și Economie Circulară a învățat cum să se adreseze provocărilor din industriile respective, construind, pregătind și lucrând alături de echipe locale și internaționale.

Rick Albin

Consultant COLOSUS – este fondatorul Caterpillar Auctions și are foarte multă experiență în licitație de utilaje într-o piață competitivă că și SUA. A reușit să creeze o organizație care s-a impus în industria licitațiilor prin calitate și profesionalism. Acum ajută echipa COLOSUS că să scaleze afacerea la nivel internațional.

cum cumpar la licitatia colosus
cum vand prin licitatia colosus

Înregistrează-te la Licitație

Licitează pentru utilaje care pornesc de la 0 euro

ÎNSCRIE-TE!