Ce este Colosus și ce facem?

LICITAȚIA COLOSUS este cea mai eficientă metodă de a vinde și de achiziționa utilaje, camioane și accesorii second hand.
Am creat o LICITAȚIE ONLive specializată în vânzarea de utilaje second hand prin care utilajele să se vândă de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin orice site de anunțuri.

Ruben Marian – Fondator Colosus

 VINDE UTILAJE PRIN LICITAȚIA COLOSUS

1.Vinzi de 10X mai rapid –
COLOSUS este cea mai rapidă metodă de vânzare a bunurilor noi sau second hand și transformarea lor direct în cash, față de anunțurile tradiționale. Toate bunurile de la o licitație se vând într-o singură licitație. 

2.Fără costuri logistice și de transport – prin Colosus eficientizezi costurile legate de logistică și transport, nefiind necesară transportarea utilajelor în alte locații pentru a fi inspectate și vândute. 

3.Fără costuri de promovare – Colosus accesează o bază largă de potențiali cumpărători, la nivel european, pentru a maximiza șansele unei tranzacții de succes și gestionează promovarea utilajelor scoase la licitație.

  • Peste 80.000 de utilizatori lunar prin site-urile partenerilor.
  • Peste 62.000 potențiali cumpărători.
  • Peste 260.000 de urmăritori pe platformele cu care colaborăm, expunem utilajele la nivel european.

4.Fără timp alocat pentru procesul de vânzare și operațional – Gestionăm întregul proces de vânzare și operațional de la început până la sfârșit. Înscrii utilajele pe care dorești să le vinzi, iar de restul ne ocupăm noi. 

5.Lucrezi cu profesioniști din America și Europa – Avem peste 20 de ani experiența în echipamente, utilaje și licitații la nivel mondial. Licitațiile sunt un domeniu specific care necesita multa experienta și profesionalism.

6.Platformă de licitație ONLive pentru maximizarea rezultatelor –
Licitațiile noastre ONLive folosesc tehnologie cu rezultate dovedite alături de un licitator live sau un expert în domeniul utilajelor pentru a crea entuziasm, interes și sentimentul urgenței în cadrul licitației.

7.Noi pregătim raportul tehnic de inspecție – COLOSUS are experți tehnici în echipamente pentru inspecții și rapoarte detaliate, nu mai trebuie să aloci tu timp pentru aceste aspecte administrative.

Aștefanei Raul – Project Manager

Licitație Utilaje Constructii

07 septembrie – 18 septembrie 2020

Licitație Utilaje Agricole

05 octombrie –  16 octombrie 2020

Licitație Utilaje Constructii

02 noiembrie – 13 noiembrie 2020

Vinde utilaj prin Colosus