Avantajele Tale la Licitația Colosus

1.Vinzi de 10X mai rapid –
COLOSUS este cea mai rapidă metodă de vânzare a bunurilor noi sau second hand și transformarea lor direct în cash, față de anunțurile tradiționale. Toate bunurile de la o licitație se vând într-o singură zi. 

2.Fără costuri logistice și de transport – prin Colosus eficientizezi costurile legate de logistică și transport, nefiind necesară transportarea utilajelor în alte locații pentru a fi inspectate și vândute. 

3.Fără costuri de promovare – Colosus accesează o bază largă de potențiali cumpărători, la nivel european, pentru a maximiza șansele unei tranzacții de succes și gestionează promovarea utilajelor scoase la licitație.

  • Peste 80.000 de utilizatori lunar prin site-urile partenerilor.
  • Peste 62.000 potențiali cumpărători.
  • Peste 260.000 de urmăritori pe platformele cu care colaborăm, expunem utilajele la nivel european.

4.Fără timp alocat pentru procesul de vânzare și operațional – Gestionăm întregul proces de vânzare și operațional de la început până la sfârșit. Înscrii utilajele pe care dorești să le vinzi, iar de restul ne ocupăm noi. 

5.Lucrezi cu profesioniști din America și Europa – Avem peste 20 de ani experiența în echipamente, utilaje și licitații la nivel mondial. Licitațiile sunt un domeniu specific care necesita multa experienta și profesionalism.

6.Platformă de licitație ONLive pentru maximizarea rezultatelor –
Licitațiile noastre ONLive folosesc tehnologie cu rezultate dovedite alături de un licitator live sau un expert în domeniul utilajelor pentru a crea entuziasm, interes și sentimentul urgenței în cadrul licitației.

7.Noi pregătim raportul tehnic de inspecție – COLOSUS are experți tehnici în echipamente pentru inspecții și rapoarte detaliate, nu mai trebuie să aloci tu timp pentru aceste aspecte administrative.

 VINDE UTILAJE PRIN LICITAȚIA COLOSUS

Ruben Marian – Fondator Colosus

Aștefanei Raul – Project Manager

Vezi cum a arătat ediția de anul trecut!

Licitația nerezervată s-a dovedit că produce cele mai bune rezultate.

Licitația nerezervată înseamnă că prețurile vor crește direct proporțional cu cererea și chiar pot depăși prețurile de piață datorită experienței unice de licitație care încurajează cumpărătorii să liciteze.

Acest concept atrage cumpărătorii calificați cu potențial de achiziție. Este un model  care funcționează de ani de zile în Statele Unite, Germania, Olanda și alte țări cu experiență în licitații.

Am testat mai multe modele și cu acest concept am obținut cele mai bune rezultate.

Toate echipamentele se vor vinde în ziua licitație iar COLOSUS va transfera banii pentru echipamentele puse la licitație în maxim 10 zile lucrătoare după licitație.

Partenerii Licitației Colosus

Ce este Colosus și ce facem?

LICITAȚIA COLOSUS este cea mai eficientă metodă de a vinde și de achiziționa utilaje, camioane și accesorii second hand.
Am creat o LICITAȚIE ONLive specializată în vânzarea de utilaje second hand prin care utilajele să se vândă de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin orice site de anunțuri.

Venim cu un concept unic în Europa, Licitația ONLive care combină avantajele și beneficiile licitației online cu cea live.

Procesul de vânzare on-line este completat de interacțiunea reală cu oameni, proprietari de utilaje, vânzători, cumpărători, licitatori COLOSUS oferă și cea mai tare experiență de licitații LIVE cu adrenalină și amuzament oferită de un licitator live cu experiență prezent la fiecare licitație, prin transmisiune live.

Vezi calendarul licitațiilor 2020

Calendar Licitații

Te invităm să listezi echipamentele pentru următoarea noastră licitație ONLive din 2020.

Pasul 2

Vei fi contactat de către un consultant Colosus pentru a a alege modalitatea de listare de la 0 euro sau de la 30% din prețul de piață al utilajului.

Indiferent de modalitatea de pornire aleasă, prețul utilajul este nerezervat.

Pasul 3

Semnarea contractului și agreerea comisionului

Pasul 4

Listarea utilajului la licitație

Formular încărcare

Adresă de Email (obligatoriu)

Număr de telefon*

Nume Companie*

Nume și Prenume*