Se estimează că în următorii ani sectorul construcțiilor va contribui la creșterea Produsului Intern Brut al României cu 0,4% anual. Chiar dacă anul 2018 ramura construcțiilor a avut o contribuție negativă (-0.3%), contribuție influențată de reducerea volumului de activitate. Ca și pondere totală din PIB, în următorii 4 ani se estimează un procent ce variază între 5.5% si 5.8%.

Dacă privim economia României putem vedea un trend ascendent, chiar dacă creșterile nu sunt cele estimate, specialiștii estimează o ascensiune pentru anii 2019-2020.

În ceea ce privește anii 2021-2022 trandul ascendent ar urma să se tempereze în jurul procentului de 5%.

Având în vedere că economia va avea un trend ascendent, iar contribuția la PIB a sectorului de construcții se va majora, piața utilajelor de construcție va trebui să susțină această creștere. 

Având în vedere trand-ul descrescător al angajaților în acest sector al construcțiilor nevoia de utilaje este din ce în ce mai prezentă. Pentru a suplini nevoia de muncitori, antreprenorii apelează la mecanizarea șantierelor astfel încât un muncitor ar trebui să fie mult mai productiv folosind un utilaj.

Indiferent dacă dorești să mărești flota de utilaje sau să o schimbi cu una nouă, Licitația Colosus te ajută să achiziționezi utilaje care să facă față volumului de muncă din piața construcțiilor.

Lasă-ne adresa de email pentru a-ți povesti mai multe despre Colosus





ÎNSCRIE-TE ACUM!
Fii primul care află următoarele oportunități