CONCEPTUL LICITAȚIEI COLOSUS?

Venim cu un concept unic în Europa, Licitația ONLive care  combină avantajele și beneficiile licitației online cu cea live.

Am creat o  LICITAȚIE ONLive specializată în vânzarea de utilaje second hand prin care utilajele să se vândă de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin orice site de anunțuri.

Cu ajutorul digitalizării, eficientizăm timpul și costurile operaționale în acest proces complex de vânzare. Pe platforma online COLOSUS, fiecare licitație este organizată că și un eveniment live fără ca să mai fie nevoie să transportăm utilajele de la sediul vânzătorilor.

La achiziționarea de utilaje second hand există multă riscuri și probleme. De aceea clienții de utilaje second hand au nevoie de multe informații, detalii, poze, video-uri, garanții și vor să testeze și să inspecteze utilajele că să se asigure că cumpără ceva bun și de calitate.

Procesul de vânzare al utilajelor second hand necesită multe resurse umane, energie, timp, logistică, operațional etc.

colosus.ro

CUM FUNCȚIONEAZĂ PENTRU TINE?

COLOSUS oferă cadrul necesar vânzării și cumpărării de bunuri second hand într-un mod profesionist, sigur și fără riscuri pentru cei implicați direct pe platforma online. Experții noștri în utilaje se vor asigura că verifică toate detalii tehnice, inspecții detaliate, rapoarte de service, poze, video-uri. Astfel nu mai este necesară inspecția fizică a utilajelor de către clienți deoarece COLOSUS garantează toate informațiile și datele prezentate.

La COLOSUS fiecare utilaj are informații complete referitoare la model, dotări, specificații de la producător, caracteristici tehnice relevante pentru categorie. De asemenea se fac poze de calitate, videouri care arată funcționalitățile. Pozele de calitate și video-urile dublează șansele de vânzare ale unui utilaj.

Toate utilajele care se încarcă pe platforma COLOSUS au inspecții tehnice detaliate cu peste 30 de puncte critice care sunt verificate la fiecare utilaj. Colaborăm cu companii de service independente care fac aceste inspecții tehnice și rapoarte detaliate. Se verifică în detaliu tot ce ține de motor, transmisie, cutie de viteze, axe, hidraulică. Rapoarte tehnice profesioniste de la COLOSUS cresc șansele de vânzare cu peste 80%. COLOSUS oferă clienților încredere prin servicii profesioniste.

Toate utilajele, camioanele, mașinile, sau accesorii care se încarcă pe platforma COLOSUS sunt în stare bună de funcționare.

Oferim cadrul unei tranzacții interactive, dinamice și eficiente care pune în legătură cererea cu oferta prin platforma online.  COLOSUS se adresează profesioniștilor care cumpără sau achiziționează mai multe utilaje într-un an. 

colosus verificat
UTILAJE SIGURE!

Toate utilajele care au ștampila Colosus sunt inspectate de către experții noștri.

colosus pret
FĂRĂ PREȚ MINIM DE REZERVARE!

Licitezi cu prețuri de pornire inclusiv de la 0 € și achiziționezi la cel mai bun preț din piață.

colosus garantie
UTILAJE ASIGURATE!

Utilaje asigurate pentru vicii ascunse și incidente neprevăzute.

colosus usor de folosit
SIMPLU ȘI CONFORTABIL

La un click distanță poți achiziționa online pe platforma de licitații COLOSUS.

COLOSUS oferă câștiguri garantate de ambele părți atât pentru cumpărători cât și pentru vânzători.

Licitația COLOSUS se bazează pe prețuri crescătoare de la bază. Pornim de la  un preț de pornire, care este mărit prin oferte succesive de către participanți. Licitația se oprește, și bunul este considerat adjudecată ultimului ofertant care a oferit implicit și prețul cel mai mare. Toate mărfurile supuse licitației pot să fie vizionate și testate de către eventualii cumpărători. COLOSUS este o licitație fără un preț minim de vânzare rezervat. Această înseamnă că nu există un prag minim sub care vânzarea nu poate să fie făcută. 

În cazul în care vreuna din părți proprietar sau cumpărător nu își îndeplinește obligațiile asumate: de a vinde și respectiv de a cumpără bunul supus și câștigat prin licitație, aceștia vor fi eliminați de pe platforma, vor plăti o penalizare și vor avea o interdicție  de a mai participa la licitațiile organizate de COLOSUS.

Am creat o  LICITAȚIE ONLive specializată în vânzarea de utilaje second hand prin care utilajele să se vândă de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin orice site de anunțuri.

cum vand prin licitatia colosus
cum cumpar la licitatia colosus

COLOSUS oferă și cea mai tare experiență de licitații LIVE cu adrenalină și amuzament oferită de un licitator live cu experiență prezent la fiecare licitație. Rolul licitatorului  live este să pună în valoare și prezinte detaliile fiecărui utilaj, dar și să mai facă glume și să antreneze participanții în licitație. Fiecare utilaj este prezentat individual cu detalii specifice de către Licitator.

Licitatorul Live știe să facă atmosferă, să creeze suspans și adrenalină pentru a face experiență de licitație unică. Ceea ce este unic la COLOSUS este că licitația este online și licitatorul este live.

Prin platforma de licitații COLOSUS promovăm utilajele la nivel EUROPEAN. Utilajele încărcate pe platforma COLOSUS sunt promovate către 10.000 de potențiali beneficiari la nivel European.  

LICITAȚIA COLOSUS este cea mai eficientă metodă de a vinde și de achizitiona utilaje, camioane, sau accesorii second hand.

Înregistrează-te la Licitație

Licitează pentru utilaje care pornesc de la 0 euro

ÎNSCRIE-TE!