De ce Colosus?

Prețurile de pornire a utilajelor de la Colosus pornesc inclusiv de la 0 euro. Astfel puteți oferi prețul pe care doriți dumneavostră să îl oferiți pentru acel utilaj.

Datorită partenerului nostru financiar, PayU, garanția de participare este returnabilă integral. Nu există riscul de a pierde acea garanție

În cadrul licitațiilor Colosus vei găsi utilaje care nu se pot compara cu alte oferte similare oferite în piață

Toate Utilajele de la Colosus sunt în stare de funcționare, și au o inspecție transparentă, astfel încât nu există utilaje cu vicii ascunse. Toate neregulile observate la utilaje sunt semnalate în descriere.

Cumpără Rapid, Ușor și în Siguranță

Te înregistrezi

Înregistrare, iar dacă ai nevoie de ajutor contactează-ne

Licitatia este destinata numai persoanelor juridice!

Activezi Contul

Pentru că să ai dreptul să licitezi la o anumită licitație, este nevoie să depui o garanție de participare că să îți activezi contul.

Licitezi și câștigi

După activarea contului, vei putea accesa platforma online COLOSUS și vei putea începe să  licitezi pentru loturile care ți-au stârnit interesul.

Realizezi plata și organizezi transportul

După ce vei câștiga utilajul, vei primi pe adresa de email proforma, iar după achitarea acesteia nu este nevoie decât să organizezi transportul pentru utilaj

Cum cumperi în cadrul Licitației Colosus

Licitații săptămânale – sunt evenimente care se organizează saptămânal și au o durată de 5 zile, în care poți licta și relicita- în catalogul de licitații vei putea vedea durata licitației, dar și echipamentele listate în acea licitație. Aceste licitații au un preț minim și un preț de rezervare în spate. Atunci când licitezi vei putea vedea dacă ești în conducere sau nu.

Sfaturi

Înregistrează-te pe platforma de licitații, astfel vei fi la curent cu toate licitațiile. Activează contul, garantând suma necesară pentru a putea licita (suma garantată este asigurată prin partenerul nostru financiar, iar în cazul în care nu achiziționați se restituie integral, iar dacă achiziționați se consideră avans pentru utilaj).

10 BENEFICII SĂ ACHIZIȚIONEZI PRIN LICITAȚIA COLOSUS?

  1. Oportunități Unice – Găsești oportunități unice dintr-o gama foarte variată de utilaje, camioane și accesorii scoase la LICITAȚIE.
  2. Oferte Colosale. Licitezi cu prețuri de pornire inclusiv de la 0 € și achiziționezi la cel mai bun preț din piață. Unele utilaje au preț rezervat, acest preț este sub cel al pieței. Platforma va notifica dacă oferta dumneavoastră este sub prețul rezervat sau peste prețul rezervat.
  3. Toate detaliile și informațiile necesare – La fiecare utilaj de la licitație vei beneficia de informații clare, detalii relevante, specificații tehnice, poze, video-uri.  
  4. Consultanță de specialitate – Specialiștii noștri, experți în utilaje, îți stau la dispoziție și pentru detalii suplimentare și consultanță în alegerea utilajului potrivit.
  5. Siguranță – Ai rapoarte tehnice de inspecție detaliate pentru fiecare utilaj
  6. Garanție – Toate utilajele se vând în stare bună de funcționare, iar cele cu “bulina de garanție” vin cu certificat de garanție
  7. Fără riscuri –  Dacă nu reușești să achiziționezi utilajul dorit în cazul licitației, primești avansul de rezervare integral înapoi
  8. Networking – intri în comunitatea celor mai importanți proprietari și dealeri de utilaje
  9. Simplu și Confortabil – La un click distanță poți achiziționa online pe platforma de licitație COLOSUS: utilaje, camioane, sau accesorii fără să trebuiască să părăsești confortul locuinței sau biroului. Eliminăm barierele de distanța și nu mai ratezi o achiziție din simplul motiv al distanței. 
  10. Super experiență Ai parte de o experiență unică de licitație cu distracție și adrenalină

Cum creezi și activezi un Cont la Licitiatie

Crează cont

Termeni și plăți

Garanție de participare – 1.000 lei (sumă 100% returnabilă)

Comision licitație – 9% din valoarea totală de achiziție

Mai există întrebări sau nelămuriri?

Contactează-ne la adresa de email office@colosus.ro

sau la numarul de telefon 0722 438 060

Parteneri pentru securitatea plăților