Află cum a reușit fermierul Stelian de la NovaFerm Copăceni să achiziționeze un tractor cu 15.000 Euro mai ieftin? 

Vrei să îți achizionezi un utilaj second hand pentru fermă ta? Este normal că vrei să cauți cea mai bună oferta.

Pe internet găseșți sute de oferte de utilaje. Dar te întrebi, care sunt inregula din punct de vedere tehnic, care firme sunt de încredere?  

Nu ai vrea să plăteșți 30.000 de Euro la o firmă de care nu ai auzit. De asemenea nu ai vrea să cumperi un utilaj cu probleme în care să investeșți apoi încă 10.000 de Euro în reparații.

Totuși, cum poți să cumperi utilaje la un preț bun, de la un furnizor de încredere care să îți oferere inspecție tehnică, garanție și asigurare?

Atunci când am văzut pentru prima dată anunțul cu tractorul New Holland t8.360 din 2011 la prețul de 54.000 euro la COLOSUS, mi-am zis că este prea frumos să fie adevărat, este o diferență prea mare de preț”

După ce a ajuns tractorul în curte am chemat un prieten ce este specialist pentru a diagnostica utilajul și acesta a rămas surprins de raportul calitate- preț

Înscrie-te acum gratuit pe platforma Colosus pentru a fi la curent cu oportunitățile de achiziție sub prețul pieței

Înscrie-te acum gratuit pe platforma Colosus pentru a fi la curent cu oportunitățile de achiziție sub prețul pieței

Înregistează-te acum Gratuit

În continuare îți spunem de ce este mai rapid, mai profitabil, mai sigur și mai eficient să achiziționezi utilaje agricole prin Licitația Românească COLOSUS

 1. Pana la 75% sub nivelul pieței,
  La LICITAȚIA COLOSUS vei găși utilaje la super prețuri. Ce inseamna asta? Fiecare utilaj va avea un preț de pornire de la 0 euro. Acesta va fi pretul de pornire apoi in funcție de cați clienți interesați există pe un anumit utilaj prețul poate să crească. 
  Deci dacă vezi un utilaj care îți place, este important să te înscri și poți să începi să licitezi pentru el, nu trebuie să așteptți până în ziua finală a licitației și să rișți să pierzi oportunitatea.
 2. Online si Digital inseamna mai usor mai rapid si mai ieftin.z
  Licitatia online COLOSUS este prima licitație online de utilaje și accesorii din România. Platforma poate fi accesată de pe orice calculator, telefon sau tabletă. Nu trebuie să mai pierzi 2 zile din timpul tău pe drumuri și să cheltui peste 500 euro că să inspectezi un utilaj, pe care nu este sigur că o să îl              cumperi.

  La COLOSUS toate utilajele sunt disponibile online și ai detalii complete despre utilaj cu poze, video, inspecție tehnică, raport de evaluare.
 1. Fara riscuri. Utilaje Verificate
  Toate utilajele achiziționate prin COLOSUS sunt verifica. Acest raport este realizat de către firme specializate, astfel încât în momentul achiziției veți avea o imagine clară despre utilaj.
  Experiența ne-a arătat că este extrem de important ca fiecare utilaj expus la licitație să aibă o inspecție tehnică transparentă astfel încât cei interesați să nu piardă timp prețios cu verificarea fizică a utilajului, dar și să poată să îți facă o idee referitoare la adevarata sa valoare și suma ce trebuie investită.
 2. Inspecțiile tehnice detaliate realizate de profesionisti cu experienta,
  Fiecare utilaj de pe platforma COLOSUS, conține peste 30 de puncte verificate. În cei 12 ani de experiență cu utilaje am învățat la ce să fim atenți atunci când inspectam un utilaj.

  Fiecare punct este atent fotografiat și inspectat. Nu mai trebuie să cheltuieșți sute de euro să inspectezi utilajul, astfel poți estima ușor valoarea utilajului și dacă mai vrei să investeșți ceva după ce îl cumpărari.
 3. Inspecțîi video cu utilajul
  Pe platforma COLOSUS toate utilajele sunt însoțite de o inspecție video care conține 10 puncte majore ale utilajului pe care trebuie să le vezi și să le auzi funcționând, astfel ești sigur pe ceea ce cumperi.

Am învățat din experiență că nu este suficient să cumperi din poze. Ai nevoie și de detalii mai amănunțite pe care poți să le ai doar într-un video care să cuprindă elementele critice de funcționare ale unui utilaj.

 1. Diversitatea utilajelor din 5 industrii
  Pe plafroma COLOSUS găseșți sute de utilaje din 5 industrii. Vei putea să îți achiziționezi orice utilaj de care ai nevoie în companie, astfel încât nu vei mai fi nevoie să piezi zile întregi căutând utilaje și apoi mergând să le cumperi.
 1. Oferte exclusive unice
  La COLOSUS ai siguranța că ai făcut cel mai bun “deal” din piață. Toate ofertele de la COLOSUS sunt exclusive și unice. De aceea când ai găsit un utilaj care îți place este important să demarezi cât mai rapid cu licitația deoarece ofetele sunt unice și acel utilaj nu există în altă parte.
 1. Serviciile opționale de logistică și transport
  COLOSUS îți oferă servicii premium de transport și logistică. Ne ocupăm noi de toată organizarea transportului pentru ține. Transportul nu este inclus în preț. Nu trebuie să îți mai bați capul cu origanizarea trasnportului, încărcare etc.

Înscrie-te acum gratuit pe platforma Colosus pentru a fi la curent cu oportunitățile de achiziție sub prețul pieței

Înregistează-te acum Gratuit

Povestea COLOSUS

Colosus este prima licitație de utilaje și accesorii din România. Compania cu capital 100% românesc Colosus își propune să sprijine piața echipamentelor second-hand din România prin servicii oferite cu profesionalism şi excelență.

Povestea COLOSUS a început în familia UTILBEN, companie antreprenorială românească care a devenit principalul importator de utilaje second hand din România. În fiecare an compania UTILBEN  organiza o licitație pentru vânzarea stocului de utilaje nevândute și a flotei de închirieri. Apoi după ce mai mulți dealeri de utilaje din România și-au arătat interesul de a vinde și ei utilaje prin licitație, ne-am hotărât să lansăm COLOSUS, prima licitate de mașini, utilaje, avioane și bărci din România

Credem că și în România avem potențialul și capacitatea de a dezvolta licitații de utilaje mai profesioniste decât în Germania. De ce să vindem utilajele noastre prin licitații din Germania sau Olanda când putem să dezvoltăm propria organizație de licitații în România care să urmărească interesul companiilor românești? 

Scopul nostru este să contribuim la o dezvoltare a mediului de afaceri din România prin relaţii de business bazate pe onestitate, corectitudine și integritate. Viziunea COLOSUS pentru următorii ani este că să devină una din principalele case de licitații  de utilaje din Europa și 1 din 10 utilaje achiziționate de la licitații din Europa să fie prin COLOSUS.

Înscrie-te acum gratuit pe platforma Colosus pentru a fi la curent cu oportunitățile de achiziție sub prețul pieței

Înregistează-te acum Gratuit

Că să ne asigurăm că totul este clar și că nu există nicio surpriză pe parcursul colaborării noastrevrem să îți arătăm în continuare cei 6 pași pe care îi vom urmă împreună pentru a putea achiziționa utilaje  prin LICITAȚIA COLOSUS

Pasul 1: Înegistrează-te și spune-ne ce utilaj cauți

Pasul 2: Eșți contactat prin email pentru a-ți spune tot ce trebuie să știi despre contul tău Colosus.

Pasul 3: Te ținem la curent săptămânal cu cele mai bune oferte de utilajele apărute, prețurile de start a acestora și cu procesul de licitare.

Pasul 4: Dacă găseșți utilajul care îți place poți licita pentru el, activându-ți contul (dacă ești printre primii 200 îl activezi cu jumătate de preț – avans care se restituie)

Pasul 5: Participi la următoarea licitație

Pasul 6: Devenim prieteni de încredere și păstrăm legătura, pentru sprijin pe partea de accesorii, consultanță sau orice ajutor ai nevoie legat de utilaje.